Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2008

ΜΠΡΟΣΤΑ, ΞΑΝΑ, ΔΥΝΑΤΑ .

Ο λαός αρχίζει να καταλαβαίνει πιο είναι το πραγματικό πρόσωπο την κυβέρνησης και του πρωθυπουργού, ένα κράτος φασισμού, ρεμούλας και απατεωνιάς. Μια κυβέρνηση που δεν κυβερνά, μια κυβέρνηση που απλά καλύπτει τις δοσμένες λεύκες επιταγές μου μύρισε προεκλογικά του 2004 και του 2008. Υπουργοί που το μόνο που κοιτάζουν είναι η τσέπη τους , είναι πως θα καταφέρουν να γίνουν πλούσιοι και πως θα διασφαλίσουν μερικά εκατομμύρια ευρώ για να περάσουν καλά την ζωή τους όταν ο λαός τους βάλει μια για πάντα στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Ένας πρωθυπουργός ανήμπορος και ανίκανος να κάνει οτιδήποτε, ένας Καραμανλής που πλέον έχει χάσει κάθε έννοια αυτοσεβασμού απλά καλύπτει αυτά που δεν καλύπτονται. Η χειρότερη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης όπως τότε την είχαμε ονομάσει απλά αποκαλύπτει το πραγματικό της πρόσωπο και η στιγμή που ο ελληνικός λαός θα την , θα τους, στείλει σπίτι τους είναι πλέον πολύ κοντά.

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΚΡΕ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΤΟΝ ΜΑΡΟΥΛΗ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕΣ ΕΣΥ Η Ο ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΚΑΜΒΥΣΗ;
Ο ΙΑΚΩΒΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΡΑΜΙ

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΥ ΑΥΤΑ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΣΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΔΗΜΕΑΣ Η ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΟΝΟ ΣΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Η Κυβέρνηση κινείται σταθερά στο δρόμο των αλλαγών και των μεταρρυθμίσεων

«Στην πολιτική, καθένας κρίνεται από τις επιλογές του. Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι το ΠΑΣΟΚ έχει επιλέξει το δρόμο του λαϊκισμού και της οξύτητας για να καλύψει την απουσία ουσιαστικού πολιτικού λόγου και προτάσεων.

Η Κυβέρνηση κινείται σταθερά στο δρόμο των αλλαγών και των μεταρρυθμίσεων, το μόνο δρόμο που παράγει απτά αποτελέσματα για την Ελλάδα και τους Έλληνες».

Ανώνυμος είπε...

Σημερα που μιλαμε δεν υπαρχει καμμια απολυτως σοβαρη δημοσκοπηση που να δειχνει καποιο σοβαρο προβλημα για την κυβερνηση.
Η προσκαιρη δυσφορια της κοινης γνωμης ειχε προβλεφθει απολυτως και ηταν μεσα στο προγραμμα. (βλεπε αρθρο Λουλη)
Στην κυβερνηση υπηρξε καποιος προβληματισμος αλλα τελικα επελεξαν την οδο της υπευθυνοτητας απεναντι στο τοπο και τους πολιτες.
Το βουλιμικο για εξουσια ΠΑΣΟΚ θα ξεμπροστιαστει συντομα λενε.
Αδιαφορουν για τον τοπο και αυτο θα γινει αντιληπτο απο τον πολιτη.
Και η ομαδα που τωρα βρισκεται στην εξουσια στο ΠΑΣΟΚ και που δινει αγωνα ζωης και θανατου αλλα και αυτη που ετοιμαζεται να ερθει εχουν στερητικο εξουσιας.
Αυτο θα το καταλαβει συντομα ο πολιτης....
Το μονο που τους ενδιαφερει ειναι να ξανακαβατζωσουν την εξουσια και να αρχισουν παλι το φαγοποτι..
Ο πολιτης δεν ειναι χαζος....
Σε μια εβδομαδα απο τωρα θα λεμε αλλα...
Εδω θα ειμαστε...

Ανώνυμος είπε...

Αντιμέτωπος με τον πράσινο νεοφασισμό ο Καραμανλής
Σεπτέμβριος 7, 2008 — fileleftheros
Όσο περνά ο καιρός και η Λερναία Ύδρα της πράσινης διαπλοκής διαπιστώνει με απογοήτευση ότι ο Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής παραμένει πολύ ψηλά και αλώβητος στα ποιοτικά πλεονεκτήματα έναντι του βασικού του αντιπάλου Γιωργάκη Παπανδρέου, τόσο και πιο βρώμικος και ανήθικος γίνεται ο πόλεμος εις βάρος του!


Ο Γιώργος Βουλγαράκης υφίσταται ένα απίστευτα ανήθικο πόλεμο λάσπης και παραπληροφόρησης
Τα ανδρείκελα της πράσινης μιντιοδιαπλοκής με ίππειον θράσος εκτοξεύουν λάσπη και φημολογίες για… «οσμή σκανδάλων» δεξιά και αριστερά στο όνομα δήθεν της… «ηθικής» - την οποία με χιτλερική νοοτροπία διαχωρίζουν από την συνταγματικότητα και νομιμότητα!!! - προσπαθώντας να μας καταπείσουν με το… ζόρι ότι στον 21ο αιώνα η ιδιοκτησία και η επωφελής νόμιμη διαχείρισή της είναι… «ανήθικη» ακόμη και εάν είναι καθόλα νόμιμη (!!!) ή ότι η γυναίκα πρέπει να αποτελεί ένα άβουλο και ανενεργό παρακολούθημα του συζύγου της, ιδιαίτερα εάν αυτός έχει την… «ατυχία» να είναι ένας επιτυχημένος πολιτικός άνδρας!!!


"Κυρά μου, στην... κουζίνα σου", κραυγάζει το "προοδευτικό" ΠΑΣΟΚ στη Μάρα Ζαχαρέα...!!!
Ας έλθουμε στα σύγκαλά μας, αγαπητοί Συνέλληνες! Για πρώτη φορά στη νεώτερη παγκόσμια πολιτική ιστορία - με θλιβερή και μοναδική εξαίρεση τη γκεμπελική προπαγάνδα του γερμανικού εθνικοσοσιαλισμού… - αποπειράται η ποινικοποίηση της ιδιωτικής και ανθρώπινης πλευράς της ζωής των πολιτικών, όταν μάλιστα αυτές είναι ολωσδιόλου νόμιμες, ηθικές και άμεμπτες!!! Επί ημέρες και εβδομάδες τα πράσινα τρωκτικά ασχολούνται άλλοτε με το οικογενειακό ταξίδι αναψυχής του ενός Υπουργού άλλοτε με τη διαχείριση της οικογενειακής περιουσίας του άλλου και άλλοτε με το αν… δικαιούται μια επιτυχημένη και με προσωπική καριέρα δημοσιογράφος να ασκεί το επάγγελμά της παράλληλα με την πολιτική δραστηριοποίηση του συζύγου της!!!

Δεν ξέρω εάν η ευθύνη γι’ αυτόν τον παροξυσμό λασπολογίας και αθλιότητας βαρύνει άμεσα το ΠΑΣΟΚ και τον Γιωργάκη. Το σίγουρο όμως είναι ότι τους… βολεύει, το εκμεταλλεύονται με τρόπο όντως ανήθικο και γι’ αυτό είναι συνένοχοι με τη μιντιοδιαπλοκή σ’ αυτήν τη φασιστική προσπάθεια ασφυκτικού και απειλητικού πατροναρίσματος της πολιτικής και των πολιτικών από τα ΜΜΕ και τα αφεντικά τους!


Ο λύκος κι αν εγέρασε...
Ο Γιωργάκης, πριν από μήνες φώναζε ενάντια στην «μιντιοκρατία», όταν είδε ότι συγκεκριμένα πράσινα συγκροτήματα ευνοούσαν την κομματική υποψηφιότητα Βενιζέλου. Σήμερα που νομίζει, ο αφελής, ότι έχει εξασφαλίσει την καρέκλα του (!;) συνεργάζεται αθέμιτα και εις βάρος του κύρους της πολιτικής με τη «μιντιοκρατία», επιδιδόμενος σε χτυπήματα πολύ κάτω από τη ζώνη ενάντια στους αντιπάλους του!!! Αυτό βέβαια δεν μας ξαφνιάζει! Αυτή ήταν - και ως φαίνεται θα είναι - πάντοτε η… «ηθική» των Παπανδρέου και του ΠΑΣΟΚ!!! Η «ηθική» του «όλα στο βωμό του προσωπικού συμφέροντος»!!!

Κάποτε οι άθλιοι έριχναν τόνους λάσπης στον Κώστα Μητσοτάκη επειδή - όπως δεκάδες άλλοι επώνυμοι και μη Έλληνες - διατηρούσε ιδιωτική συλλογή αρχαιοτήτων, σύμφωνα με νόμο της Ελληνικής Πολιτείας που ισχύει από την εποχή του Ελευθερίου Βενιζέλου και χάρη στον οποίον έχουν διασωθεί χιλιάδες κειμήλια του Έθνους από την παράνομη εξαγωγή τους στην αλλοδαπή!!!


οι συγκλονιστική Ομολογία Τσουκάτου για τις πράσινες μίζες από τη SIEMENS έπεσαν στα... μαλακά της μιντιοδιαπλοκής!!!
Αυτά είναι τα… «σκάνδαλα» της ΝΔ, τα οποία οι αθεόφοβοι επιχειρούν να «συμψηφίσουν» στη συνείδηση του Λαού με τις απίστευτες λαμογιές, αρπαχτές και κλεψιές της 20ετούς πράσινης λαίλαπας, με τα εκατομμύρια μαύρου, κόκκινου και παντοίου χρώματος χρήματος που εισέρρεε στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ και των στελεχών του, μικρό μόνο δείγμα των οποίων απεκάλυψε προσφάτως ο δικός τους Τσουκάτος!!!

Μέσα σ’ αυτήν την ασφυκτική ατμόσφαιρα ο Πρωθυπουργός έχει να δώσει μια πολύ δύσκολη μάχη ενάντια στον ιδιότυπο αυτό νεοφασισμό και νεοεθνικοσοσιαλισμό της πράσινης διαπλοκής. Ας μην απελπίζεται όμως! Η πρωτιά του ίδιου και της Νέας Δημοκρατίας σε όλες της δημοσκοπήσεις - παρά τον λυσσαλέο, άδικο και γελοίο εναντίον τους πόλεμο - αποδεικνύει ότι ο Κυρίαρχος Λαός έχει ωριμάσει πια και αντιστέκεται! Και σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί καν να βάλει στη ζυγαριά π.χ. το πράσινο έγκλημα του Χρηματιστηρίου με το νόμιμο επάγγελμα της συζύγου ενός Υπουργού! Νισάφι πια!!!


Τατούλη, Τατούλη, είσαι εδώ...;
Όσο για τους «πικραμένους» της από δω πλευράς - που λιγουρεύονται υπουργικά θώκα - ας καταλάβουν ότι ανοίγοντας τρύπες στο πλοίο που τους κουβαλά θα καταποντιστούν και οι ίδιοι μαζί του!!! Όχι άλλοι Σαμαράδες στην Παράταξη!

http://naxios.blogspot.com είπε...

Αν και διαφωνούμε σε ότι γράφεις καλώς ήρες στα μέρη μας .

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΡΕ ΜΑΡΑΚΗ ΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΩΝΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

ρε μρακη τι ειναι αυτα που σου σουρουν αυτα τα λαμογια στο ναξιοσ blog spot ; ποιοι ειναι αυτοι οι κυριοι και τι ειναι αυτα που λενε ;
εγω θα τουσ εκανα μυνηση αλλα σιγα μην ασχοληθεισ εσυ με αυτουσ του καφρουσ.
στρατοσ καφουροσ

Ανώνυμος είπε...

MHNYMA TOY BOΥΛΕΥΤΗ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΓΙΑΝΝΗ ΒΡΟΥΤΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ




Αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες, αγαπητοί γονείς,

Με την ευκαιρία έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς αισθάνομαι την ανάγκη να σας ευχηθώ μία καλή και δημιουργική σχολική χρονιά. Να σας ευχηθώ κάθε επιτυχία στην επίτευξη των στόχων του καθενός από εσάς.

Βασικός στόχος της εκπαίδευσης είναι να διαμορφώνει ενεργούς και δημιουργικούς πολίτες. Να συμβάλλει στην εξέλιξη και την πρόοδο της κοινωνίας, να εμπνέει αξίες και αρχές.

Γι΄αυτό και η Πολιτεία, στο πλαίσιο της Εκπαιδευτικής Μεταρρύθμισης, στοχεύει στη βελτίωση της Παιδείας μας και τη διαμόρφωση ενός αναβαθμισμένου εκπαιδευτικού συστήματος, ποιοτικότερου και πιο ανταγωνιστικού. Η ανάπτυξη της γνώσης αποτελεί, πλέον, εθνική προτεραιότητα, γιατί αποτελεί θεμέλιο της κοινωνικής ευημερίας.

Αγαπητοί Δάσκαλοι,

Καλείσθε να υλοποιήσετε ένα πολύ σημαντικό έργο. Με τη γνώση, την εμπειρία και την ευαισθησία σας καλείσθε να διαμορφώσετε ανθρώπινες ψυχές, ανθρώπινους χαρακτήρες. Να προκαλέσετε την ανάγκη για μάθηση. Να διαδώσετε τη μάθηση. Καλείσθε να συμβάλετε στη δημιουργία μιας υγιούς, ποιοτικής και προοδευτικής κοινωνίας.

Ας ξεκινήσουμε όλοι μαζί, Πολιτεία, Μαθητές, Γονείς και Δάσκαλοι, τη νέα σχολική χρονιά με υψηλούς στόχους και οράματα και ας καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για να πραγματοποιηθούν.

Από τη θέση του Βουλευτή αλλά και του γονέα θέλω να γνωρίζετε ότι αγωνίζομαι και παλεύω για την ανάπτυξη του νομού μας σε κάθε επίπεδο και ότι με το ίδιο πάθος θα δίνω τις καθημερινές μάχες κοντά στη νέα γενιά των νησιών μας για να διασφαλίσουμε από κοινού ένα καλύτερο αύριο, ένα καλύτερο μέλλον.

Με τη βεβαιότητα ότι θα είμαι πάντα δίπλα σας .


ΕΥΧΟΜΑΙ

Καλή Σχολική Χρονιά!

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΟΎ ΈΜΑΘΕΣ ΝΑ ΣΙΩΠΆΣ ΡΕ ΑΡΧΊΔΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΆ ΓΙΑΤΊ ΠΟΣΤΑΡΕΙΣ ???????????????????????

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΕΝΟΕΙΤΕ ; ΕΞΗΓΗΣΤΕ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΡΕ ΑΡΧΊΔΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΆ