Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2007

Αλίμονο στους λαούς που ξεχνάνε την ιστορία τους.

Σαν να μην μας έφταναν όλα τα –κόλπα- της Κυβέρνησης μας ήρθε και ο Υπουργός Δημοσίας Τάξεως κ. Πολύδωρας να μας γυρίσει αρκετά χρόνια πίσω θυμίζοντας σε πολλούς τις περίφημες -δηλώσεις νομιμοφροσύνης-. Μια απαράδεκτη επανάληψη ενός παρελθόντος , το οποίο έχει καταδικαστεί από τον Ελληνικό λαό, που ήθελε τον –εσωτερικό κίνδυνο- σαν απειλή για το κράτος της ΔΕΞΙΑΣ και όλους τους προοδευτικούς Έλληνες αλλά και τα κόμματα της αριστεράς –μιάσματα- και εχθρούς και βέβαια το ΠΑΣΟΚ να έχει σχέση –όμορη- προς τους λεγόμενους -γνωστούς αγνώστους-.

Η θύελλα αντιδράσεων όπως ήταν αναμενόμενο ακόμα και από τους συναδέλφους του στην Ν.Δ. ήταν αναμενόμενη . Βέβαια η κυβέρνηση φοβούμενη μην χάσει τις εντυπώσεις που με πολύ κόπο προσπαθεί να διατηρήσει για τον λεγόμενο μεσαίο χώρο μην ξεχνώντας τις πραγματικές τις ρίζες προσπαθεί να ισορροπήσει πάνω σε τεντωμένο σχοινί έχοντας στον νου της και τις επόμενες εκλογές με μόνιμο απόντα από όλες τις διαδικασίες τον Πρωθυπουργό της χώρας μας.

Όπως το 1981 ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ και το ΠΑ.ΣΟ.Κ. άλλαξε την ροή της ιστορίας και από ένα κράτος με κριτήρια κοινωνικών φρονημάτων, ένα κράτος που οι πολίτες του δεν είχαν ούτε καν τις δυνατότητες που προβλέπονται από το σύνταγμα ,ένα κράτος ίδιο με το παρακράτος……… δημιούργησε ένα κράτος κοινωνικής δικαιοσύνης , λαϊκής κυριαρχίας, λαϊκής ανεξαρτησίας ένα κράτος ευεργέτη του λαού μια Ελλάδα να ανήκει στους Έλληνες.

Έτσι και τώρα ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ και το ΠΑ.ΣΟ.Κ. ετοιμάζονται έχοντας διδαχθεί από τα λάθη του παρελθόντος και γνωρίζοντας τις απαιτήσεις της
Εποχής να επαναφέρουν το κράτος υπηρέτη του λαού και παράλληλα να επαναφέρουν την σύγχρονη Ελλάδα στην θέση που με τόσους αγώνες είχε κατακτήσει στα Βαλκάνια αλλά και Διεθνώς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: