Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2007

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ

Είναι να απορούμε με την ιδέα ότι κάποιοι μπορούνε μέσα στα μάτια μας να ξεγελάσουν όλους εμάς και σαν μικρά παιδιά να μας αρπάξουν την καραμέλα μέσα από τα χέρια μας. Ο μικρός βοσκός εφώναζε συνέχεια για τον λύκο και όταν αυτός εμφανίστηκε κανένας δεν τον πίστεψε .
Το 2004 καταφέρατε να αρπάξετε την εξουσία υποσχόμενοι καλλίτερες μέρες από αυτές του φαύλου ΠΑΣΟΚ (όπως αναφέρατε). Διαψεύσατε τις προσδοκίες του Ελληνικού λαού μέσα σε χρόνο ρεκόρ και τώρα σαν θίασος που περιοδεύει παρακαλατε να σας πιστέψουνε και να σας εμπιστευτούνε πάλι. Περιοδεύετε χρησιμοποιώντας κάθε μέσο ακόμα και τα πλωτά του Λιμενικού Σώματος που υπάρχουν στην υπηρεσία του Ελληνικού Λαού και όχι των πολιτευτών της Ν.Δ
Ο κύριος περιφερειάρχης στέλεχος άραγε του κράτους ή του κόμματος υπόσχεται και εγκαινιάζει ακόμα και έργα τα οποία έχουν ήδη εγκαινιαστεί η προσπαθεί να τα αναγάγει σε έργο της κυβέρνησης βρισκόμενος σε μια κατάσταση πανικού μπροστά στην επόμενη ημέρα διαχείρισης της ήττας. Αλήθεια πόσο μπορεί να θεωρείται ότι ο κόσμος δεν έχει πολιτικό κριτήριο για να καταλαβαίνει τι γίνεται γύρω του? ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ.
Εγκαινιάσατε χθες κ.κ περιφεριαρχα το πιλοτικό πρόγραμμα αφαλάτωσης το οποίο έχει εγκατασταθεί στη ΗΡΑΚΛΕΙΑ για να λύσει τάχα τις ανάγκες ύδρευσης του νησιού της Ηρακλειας του οποίου είχατε εγκαταλείψει 3,5 χρόνια. Ένα έργο από αυτά τα οποία σε συνεργασία με πανεπιστήμια δημιουργούνται σήμερα στην Ελλάδα για πειραματικές δραστηριότητες. Ένα έργο που εσείς σήμερα αναγάγετε σε έργο πνοής για την Ηρακλεια, ένα έργο που σήμερα ενώ παρουσιάστηκε με δυνατότητα παραγωγής ποσίμου νερού 70 κυβικών ανά ώρα αποδίδει 35 κυβικά ανά ώρα, ένα έργο που σήμερα δεν παράγει ούτε ένα κυβικό εάν ο άνεμος δεν είναι ευνοϊκός και που φυσικά σε καμιά περίπτωση δεν λύνει το πρόβλημα του νησιού.
Είμαστε υπέρ της έρευνας και των πιλοτικών προγραμμάτων ,είμαστε κατά των ψεύτικων και αυλων υποσχέσεων.
Στις 17 Σεπτέμβρη η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ θα δώσει ξανά χαμόγελο αισιοδοξίας σε κάθε Έλληνα και Ελληνίδα αυτό που εσείς τους στερήσατε στα τελευταία χρόνια ακυβερνησίας σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: