Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2007

ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ

Το τελευταίο καιρό δυστυχώς παρακολουθούμε όλοι εμείς μη πιστεύοντας αυτά που
Ακούμε και αυτά που βλέπουμε ένα θέατρο παραλόγου και αναρωτιόμαστε, ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ?
Ήταν τόσο καταστροφική αυτή η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ όλα αυτά τα χρονιά που τώρα
Δεν μπορούμε να συνέλθουμε? Τόσο μεγάλη ζημιά? Που είναι οι λαλίστατοι κύριοι της τότε
Αντιπολίτευσης οι οποίοι δήλωναν ότι θα τα λύσουν όλα, που είχαν λύσεις για όλα τα θέματα τα οποία απασχολούσαν τους πολίτες. Όλοι θυμόμαστε το μένος με το οποίο αντιμετώπιζαν την κυβέρνηση. Το αποτέλεσμα από τότε που ανέλαβε η ΝΔ την κυβέρνηση δυστυχώς είναι ορατό. Απογραφες που οδήγησαν την χώρα μας στην αυστηρή επιτήρηση από την Ε.Ε, συμβασιούχοι συνέχεια στους δρόμους διεκδικώντας αυτά που τους είχαν υποσχεθεί και τους είχαν αποσπάσει και την ψήφο τους με δόλο, κινητοποιήσεις στα λιμάνια και αποκλεισμοί νησιών, αναβρασμός στην παιδεία με τα γνωστά αποτελέσματα, και τώρα τελευταία μπήκαν στο χορό και η ΔΕΗ και ο ΟΤΕ και οι ΤΡΑΠΕΖΕΣ και βλέποντας όλο αυτό το μπάχαλο κάποιοι σκεφτήκαν να μας «ξυπνήσουν>
Ρίχνοντας μια ρουκέτα στην αμερικανική πρεσβεία. Και στην ΔΕΗ ενώ ανέλαβε μετά βαΐων και κλάδων ο κ Παλαιοκρασας για να την σώσει από το προηγούμενο φαύλο καθεστώς , έφυγε βράδυ καταγγέλλοντας τους δικούς του στο κόμμα του. Τα ιδία και ο καινούργιος σωτηρας της ΔΕΗ βυθίζοντας την επιχείρηση από την μεγάλη κερδοφορία που παρουσίαζε στην απόλυτη απαξίωση και μηδενισμό των κερδών της. Βέβαια οι φίλοι τους περιμένουν να κατασπαράξουν ότι απομείνει και σαν καινούργιοι σωτήριες να φανούν στο προσκήνιο λαμβάνοντας το δώρο της κυβέρνησης τους.
Λάβαμε τα συγχαρητήρια για την ασφαλή διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων στην χώρα μας. Βέβαια οι Πασοκοι αξιωματικοί έπρεπε να μετατεθούν γιατί δεν τους ήθελαν.
Τα αποτελέσματα τα παρακολουθούμε και τα βλέπουμε τις τελευταίες μέρες . Μαζί και τα ρεζιλίκια μας και δεν τα πιστεύουμε, λέμε δεν είναι δυνατό να γίνονται τέτοια πράγματα στην Ελλάδα του 2007. Και δεν είναι μόνο στην αντιτρομοκρατική υπηρεσία . Έχει δημιουργηθεί μια τέτοια ανασφάλεια σε όλα τα επίπεδα που οι πολίτες πια δεν μπορούν να εμπιστεθευουν κανένα. Γνωστές και απαράδεκτες οι δηλώσεις των υπουργών του κ.Γιακουματου, του κ.Πολυδωρα, του Παναγιωτόπουλου και πολλών άλλων οι οποίοι επί εποχής κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ ξιφουλκούσαν αδιάντροπα επί παντος θέματος. Ευτυχώς που καο οι καιρικές συνθήκες είναι ευνοϊκές και έτσι ξέχασαν < το ήδη ξεχασμένο > επίδομα θέρμανσης. Το παιχνίδι των τραπεζών παίζεται με άπαντες απόντες στην πλάτη των πολιτών. Φτάνουν πια τα υπερκέρδη των τραπεζών, τα κέρδη των εφοπλιστών, τα παιχνίδια των δικών μας με ΟΤΕ-ΔΕΗ-ΚΑΥΣΙΜΑ και έρχονται και οι συντάξεις και πολλά άλλα. Περιμένουμε και τον κ .Πρωθυπουργό της χώρας να επιστρέψει από το μεγάλο ταξίδι του και άλλη μια φορά να μας ανακοινώσει τις μεταρρυθμίσεις του και τις αλλαγές του και να μας υποσχεθεί ένα νέο μέλλον. Εμείς όμως είμαστε εδώ όλο αυτό τον καιρό και βέβαια διακοπές δεν κάναμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: